Press "Enter" to skip to content

Actrița Eugenia Șerban, diagnosticată cu două cancere

Actrița Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu două cancere, aceasta povestitnd la Pro TV drama prin care a trecut. 

Eugenia Șerban este cunoscută pentru rolurile sale din seriale precum „Iubire ca-n filme”, „Inima de tigan” și „La Bloc”.

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea, difuzată la Pro TV, actrița a dezvăluit că a primit o lovitură grea după ce fost diagnosticată cu 2 forme de cancer.

„Acum nu mă mai confrunt cu nimic. Acum urmez în continuare niște tratamente, dar, da, m-am confruntat cu cel mai de temut adversar al secolului 21, cancerul”, a spus actrița.

Eugenia Șerban a aflat că are cancer întâmplător

„M-am dus la un simplu control, pe care sfătuiesc orice femeie să-l facă în fiecare an. La început nu se știa, s-a spus că ceva nu este în regulă, am început investigațiile și s-a demonstrat că am cancer. Am făcut și testul Papanicolau, dar eu aveam cancer un ginecologic”, a povestit Eugenia Șerban.

S-au făcut niște investigații și s-a demonstrat că este cancer. Profesorul Puia, doctorul actriței, a ales să facă de urgență o mamografie și la sân, și s-a descoperit că actrița avea 2 tumori și la unul din sâni.

”Atunci a fost un moment foarte greu și nu cred că există om care să nu asocieze cuvântul cancer cu moartea. Și atunci .. este foarte greu de acceptat.” – a spus actrița.

„Și m-am confruntat cu două cancere în aceeași perioadă, la fel de agresive. Am avut o operație de 12 ore și jumătate. Am ales România în detrimentul Turciei și Vienei. Am dat de niște prieteni doctori la fel de nebuni ca și mine și au acceptat insistența mea de a accepta toate operațiile o dată. Și am avut o operație de 12 ore și jumătate cu un colectiv minunat de medici de la Spitalul Colentina, cărora le mulțumesc și datorită cărora eu sunt în viață în ziua de azi” – a spus actrița PRO TV.

Mai mult, artista s-a decis să își dea jos peruca, în direct la PRO TV, mărturisind că un moment psihologic foarte greu pentru ea a fost acela când a rămas fără păr.

„Și pentru că m-am săturat de această perucă m-am hotărât să vorbesc. Asta sunt eu, am învățat să mă iubesc așa. Cel mai greu moment a fost când mi s-a spus: o să rămâneți fără păr. Este momentul psihologic pentru orice femeie și pentru orice bărbat” – a mai spus actrița.

Foto: Știrile Pro TV

 

Dați de știre:

Be First to Comment

Leave a Reply