Press "Enter" to skip to content

Corina Chiriac a plecat de la postul Național TV

Corina Chiriac a plecat de la postul Național TV, aparițiile ei la acest post urmând să fie din ce în ce mai rare, a anunțat îndrăgita vedetă TV. 

După 12 ani de colaborare, artista părăsește postul, anunțul venind prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare în care anunță că dispare din fața camerelor de filmat.

Corina Chiriac a avut în această perioadă de izolare șansa să își pună lucrurile cap la cap și să decidă în continuare ce este mai bine pentru ea.

Anul trecut, Corina Chiriac a împlinit 50 de ani de carieră, ocazie cu care a sărbătorit toate reușitele ei.

„Dragi prieteni, bun găsit! Am pentru voi un anunț important. Iată că și mie ultimele două luni mi-au schimbat viața. Nevoită să stau mai mult în casă, am avut ocazia să stau de vorbă cu mine și am aflat că am nevoie de o pauză, de resetare personală și profesională”, a declarat Corina Chiriac pe Facebook. 

Corina Chiriac pleacă de la Național TV

„Dupa succesul de anul trecut când am schimbat prefixul, an în care am sărbătorit 50 de ani de carieră pe scena Cerbului de Aur, în emisiuni tv si multe concerte, când am lansat la Eurostar dublul CD “Strada Speranței” și un site enorm,  www.corinachiriac.ro, site la care am muncit câțiva ani alături de o echipă, această pauza de 2 luni mi-a adus o altă perspectivă de viață. Una mai liniștită. Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Național TV”, a continuat artista.

Corina a mărturisit și faptul că de acum începe să își scrie amintirile, fiind o activitate de care se bucură. Totodată, le-a mulțumit persoanelor care i-au fost alături în echipa de la Național Tv.

A făcut parte din emisiunile „Ne-amintim Duminica” și „Oprim Timpul”. Vedeta a ținut să precizeze că pe lângă faptul că se retrage, a avut timp să își decoreze și balconul cu mai multe flori și ornamente. Așadar, artista le-a oferit și fanilor ocazia de a vedea cu ce s-a ocupat în perioada de izolare.

„Mulțumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă pentru o fructuoasa colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercam să “Ne-amintim Duminica” și să “Oprim Timpul” împreună. Sutele de ediții filmate pâna anul asta în data de 11 Martie, vor fi revăzute de azi înainte de către alte și alte rânduri de telespectatori! Mulțumesc echipei televiziunii Național TV pentru găzduire și urez tuturor, emisiuni frumoase în viitor.”, a mai scris artista.
Potrivit ei, a început să își scrie amintirile, activitate care o bucură deși o consumă emoțional, fiind ca trebuie să retrăiască zeci de ani de întâmplări, pentru a le povesti altora.
Dați de știre:

Be First to Comment

Leave a Reply