Press "Enter" to skip to content

Actorul Mihai Bendeac este infectat cu coronavirus

Mihai Bendeac este infectat cu coronavirus, acesta dezvăluind, în timpul unei emisiuni filmate în condiţii speciale, că a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Întreaga familie a acestuia a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa, relatează Mediafax.

 

Cum s-a îmbolnăvit Mihai Bendeac de coronavirus

Mihai Bendeac spune că s-a îmbolnăvit atunci când a participat la înmormântarea bunicului său. Preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus.

La scurt timp, atât el, cât şi restul familiei sale au început să aibă simptome. Cei mai afecaţi au fost unchiul şi mătuşa care au ajuns la spital.

Ce simptome a avut actorul

„Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele, care sunt: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, a povestit Mihai Bendeac, potrivit Stirile Pro TV”, a declarat actorul.

Pentru că filmările show-urilor TV care implică prezenţa unui public numeros au fost oprite în această perioadă, Mihai Bendeac a fost în izolare, astfel că nu s-a ştiut despre starea sa. Actorul a trecut cu bine peste această încercare.

De ce nu a mers la spital

„Mi s-a parut foarte important sa fac acest clip. Am facut testul de depistare a anticorpilor.

„Nu m-am testat atunci. Noi ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate. Ne era destul de clar că dacă la biserica respectivă au fost toți testați pozitiv. Ne autoizolăm și n-am vrut să apelăm la testare pentru că erau alți oameni cu probleme mai grave. Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă… Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă. Am vorbit despre treaba asta pentru că…”, a declarat Mihai Bendeac pe canalul său de Youtube.

 

Dați de știre:

Be First to Comment

Leave a Reply