Press "Enter" to skip to content

Oana Lovin, ziua protestatară, noaptea face videochat

Oana Lovin, tânara care a devenit imaginea protestului din Piața Victoriei, de zilele trecute, după ce a fost fotografiată cu o legătură de sparanghel în mână, face videochat pe site-uri din străinatate, dar vorbește de familia tradițională.

„Mai mulți domni care o știu pe domnișoara Lovin de pe camwhoresbay – un site unde tinere studioase și religioase, cu puternice convingeri democratice, stimulează dorințele sexuale ale dereglaților, pardon bărbaților, – au rămas destul de mirați când au văzut noua ipostază de pioasă protestatară a Oanei Lovin”, potrivit Podul.

„Pentru că tot a fost ieri ziua internațională a familiei, m-am gândit să vorbim puțin despre familia tradițională românească care e într-o stare de degradare și m-am tot întrebat de ce”, spune Oana Lovin pios, plescăind și pocnind din degete, într-o filmare realizată în interiorul troiței din satul bunicilor, bulversându-și complet publicul videochatist.

Oana Lovin când nu face videochat se filmează în troițe

Tănăra s-a filmat și într-o troiță și vorbește despre familia și valorile acesteia.

Mai mult, jurnaliștii de la Money.ro se întreabă metaforic despre tânăra protestatară „de ce e bine totuși să purtăm mască?”.

„Pentru că are avantajele ei indubitabile, chiar dacă nu crezi în noul coronavirus: sunt șanse mai reduse să te recunoască lumea care te știe, de exemplu, de pe siteurile pentru adulți, unde te mângâi, îți bagi erotic deștele pe gât până la epiglotă, dansezi cu popoul la cameră sau îți dezgolești sânii, trăgându-te apoi nemilos de sfârcuri. Eviți astfel să ți se spună că ești ipocrită când cepefești despre familia tradițională, credință, valori creștine, troițe, bunul Dumnezeu etc.”, se arată în materialul celor de la Money.ro

Protestatarii care au venit într-un număr foarte mic în Piața Victoriei, zilele trecute, au atras atenția autorităților și prin faptul că printre aceștia se aflau mai mulți oameni politici controversați. Unii dintre ei chiar și condamnați penal.

Protestul de sâmbătă, sub supravehgherea jandarmilor

Peste 100 de persoane protestează sâmbătă, în Piaţa Victoriei, faţă de măsurile adoptate de Guvern pentru a gestiona pandemia de COVID-19.

Jandarmii au împărţit manifestanţilor flyere pe tema prevenirii infecţiei cu noul coronavirus. Jandarmii le-au dat măşti de protecţie protestatarilor.

„Fiţi responsabili! Ca urmare a mesajelor din mediul online care îndeamnă la manifestaţii publice şi nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2, Jandarmeria Bucureşti face următoarele precizări: Pe timpul stării de alertă, organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii sau orice alte întruniri sunt interzise. Pentru sănătatea dumneavoastră şi protecţia celorlalţi cetăţeni, vă recomandăm să nu participaţi la astfel de evenimente. Sănătatea şi siguranţa dumneavoastră sunt prioritatea noastră! Jandarmeria Română, cu siguranţă, pentru fiecare!”, se arată într-un mesaj postat de Direcţia Generală a Jandarmi a Municipiului Bucureşti pe Facebook.

Dați de știre:

Be First to Comment

Leave a Reply