Press "Enter" to skip to content

Prima proprietate de lux care se va tranzacționa în Bitcoin costă 1,75 de milioane de euro

Prima proprietate de lux care se va tranzacționa în Bitcoin costă 1,75 de milioane de euro și este promovată de Romania Sotheby’s International Realty.

Proprietatea constă într-un splendid și spațios penthouse amplasat în cadrul Washington Residence din București. Dezvoltare relativ nouă, Washington Residence are avantajele unei poziționări excelente în zona Dorobanți (unul dintre cele mai căutate cartiere din București), precum și o zonă cu densitate redusă, cu atmosferă liniștită, deși situată în centrul orașului.

Proprietarul penthouse-ului a investit deopotrivă în finisaje și tehnologie de ultimă generație, dar și în design-ul proprietății, un pop-art fermecător și fără cusur, ce unește stilistic toate suprafețele imobilului.

Prețul de listare este 1,750,000 Euro.

Sotheby’s International Realty a intermediat încă din 2017 pe piața din Statele Unite ale Americii tranzacții care au permis plata cu Bitcoin. Dat fiind că această metodă de plată a început să fie acceptată și într-alte piețe imobiliare europene, anunță prima proprietate de lux din România al cărei proprietar acceptă plata cu Bitcoin.

De curând, la începutul lui 2021, și Casa de Licitații Sotheby’s a anunțat că acceptă plata prin intermediul Bitcoin și Ether pentru lucrări fizice de artă, precum și pentru diamante rare.

Sotheby’s International Realty a intrat pe piaţa românească în iulie 2020 prin asocierea cu Artmark Historical Estate, companie înființată în anul 2014 și care a aparţinut grupului Artmark – cea mai mare platformă de promovare culturală din piața românească de artă.

Romania Sotheby’s International Realty este specializată în tranzacționarea de proprietăţi istorice şi de lux, şi oferă expunere la nivel global proprietăţilor remarcabile din România. De asemenea, clienții locali ai companiei pot accesa un portofoliu impresionant de proprietăți din rețeaua globală a Sotheby’s International Realty.

Dați de știre:

Be First to Comment

Leave a Reply