Press "Enter" to skip to content

Marcel Ciolacu și-a angajat nepoata la Institutul Cultural Român

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, și-a anagajat nepoata, pe Andreea Ciolacu, la Institutul Cultural Român. Tânăra este deja consilier personal la cabinetul demnitarului, potrivit Europa Liberă.  

Culmea ipocriziei PSD-iste este că, în urmă cu câteva zile, Ciolacu zbiara public ca din gaură de șarpe că guvernarea liberală nu are nici o limită pentru că liberalii și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului!

„Pentru a deveni consilier al demnitarului nu presupune niciun fel de condiții, în afară de voința demnitarului. În acest fel, cerințele de studii de specialitate sau altele, legate de experiența pe post, dispar. Este și cazul Ioanei Andreea Ciolacu, unde conducerea ICR a ales procedura de angajare fără concurs. Nepoata lui Ciolacu a fost adusă inițial la cabinetul lui Mirel Taloș, iar de acolo a fost transferată la foarte scurt timp într-un compartiment numit Serviciul Mari Programe”, mai scriu jurnaliștii de la Europa Liberă în articolul „Marea familie social democrată de la ICR s-a întregit cu nepoata lui Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD”.

Nepoata lui Marcel Ciolacu își face carieră în a fi consilieră de politicieni

Până să ajungă să fie consilieră la ICR, surse ale jurnaliștilor de la Europa Liberă spun că Andreea Ciolacu a lucrat și la Ministerul Culturii.

Astfel că, potrivit declarației de avere din 2018, aceasta a fost consilier a unui secretat de stat din Ministerul Culturii, iar salariul anual al acesteia a fost de aproape 20.000 de lei. În acea perioadă, Andreea Ciolacu îl avea șef pe Lucian Romașcanu, care era ministru al Culturii și care în prezent este purtătorul de cuvânt la PSD.

Andreea Ciolacu a mai fost consilier pentru un senator și a avut un salariu anual de 5784 lei. Andreea Ciolacu a mai realizat în 2018 venituri de 843 lei în calitate de secretar la S.C. Alcom SRL Buzău. Despre acestă firmă, Marcel Ciolacu arată în declarația de avere că o deține în proporție de 50%, împreună cu fratele său și soția.

Citiți materialul integral pe Europa Liberă! 

Dați de știre:

Be First to Comment

Leave a Reply