Press "Enter" to skip to content

Scandal la conducerea PSD pe „bani furați în campania electorală prezidențială”

Un nou scandal zguduie conducerea PSD, de data aceasta pe presupușii bani furați în campania electorală prezidențială. Oamenii de bază ai lui Liviu Dragnea și ai Vioricăi Dăncilă au ieșit la atac împotriva lui Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD. 

Astfel că, fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu declară, referitor la existenţa unei anchete DNA privind campania prezidenţială a PSD, care ar fi fost anunţată de Marcel Ciolacu într-o întâlnire de partid, că, dupā ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea să o trimită şi la pușcărie pe fosta lui sefă în faţa căreia se ploconea cu respect și adorație”

„După ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea să o trimită și la puscărie pe fosta lui sefă. În fața căreia se ploconea cu respect și adoratie când era prim-ministru, aşa cum făcea si pe vremea lui Dragnea în faţa şefului suprem. Asta înseamnă sā fii absolvent de academie secretă! Şi voi, unii dintre colegii mei, îmi cereţi să susţin aşa ceva? Glumiţi” – Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Scandal în conducerea PSD – Ciolacu: Viorica Dăncila va fi „săltată” de DNA

Marcel Ciolacu ar fi anunţat că Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut documente de la partid legate de datoriile şi contractele PSD din campania electorală de la prezidenţiale şi că se aşteaptă ca aceasta să fie temă de campanie împotriva PSD.

Liderul interimar al PSD le-a mai spus membrilor partidului că el crede că Viorica Dăncilă va fi ridicată de DNA, potrivit Antena 3,

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a precizat că nu ştie de o astfel de anchetă, dar că există una care vizează perioada 2017 – 2019, înainte ca ea să preia partidul. Ea aşteaptă un telefon de la actuala conducere a PSD în care să i se ofere explicaţii şi s-a declarat dispusă să meargă la DNA, dacă i se va cere.

„Când am preluat partidul, a fost operioadă dificilă, în care preşedintele partidului a fost arestat, aveam 18% în sondaje . Firma de consultanţă a muncit foarte mult pentru PSD, dar nu a fost nimic ilegal, contractul a fost legal, negociat de către secretarul general şi de către trezorierul partidului, Mihai Fifor şi, respectiv senatorul Ştefan Mihu” – Viorica Dăncilă, fost președinte al PSD

Viorica Dăncilă aruncă pisica moartă în curtea lui Mihai Fifor

Fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, spune că nu a cerut nimeni date despre modul în care a fost derulată campania, calificând informaţiile pe această temă drept poveşti….de proastă calitate, cu PSD cel mereu corupt, cu furt din banii publici, cu nenorociri peste nenorociri, doar, doar s-o mai crea o ştire despre PeSeDe-ul ăsta pe care unii îl vor mort şi îngropat”, potrivit News.ro.

„Urmăresc de câteva ore bune noul breaking news legat de campania pentru prezidenţiale a Vioricăi Dăncilă, despre DNA, despre dosare, despre dat cu “subsemnatul”. Şi mă minunez. Am tot stat să mă gândesc dacă să postez despre bazaconia asta sau nu….însă pentru a nu lăsa urme de îndoială, scriu despre asta. Cel puţin până azi, din câte ştiu, şi ştiu, nu a cerut nimeni, dar nimeni, date despre modul în care a fost derulată campania electorală. Conform legii, va cere AEP, la controlul pe care, în mod normal şi legal îl va efectua” – Mihai Fifor pe Facebook.

Acesta a afirmat că-și asumă cheltuielile din campanie care sunt publice. AEP a verificat şi rambursat integral banii cheltuiţi în campanie, pentru orice altă cheltuiala fiind documente clare, că în contabilitatea oricărui partid.

„A vorbi despre faptul că instituţii ale statului ar fi cerut documente de la partid pentru campania electorală prezindenţială din 2019 sau, mai mult, că cineva ar fi fost chemat la instituţii ale statului pentru a da cu subsemnatul, reprezintă o minciună, mare cât o zi de post. A vorbi despre furt din banii partidului înseamnă o uriaşa minciună, muuuulllttt mai mare decât o zi de post” – Mihai Fifor, fost secretar general PSD.

 

Dați de știre:

Be First to Comment

Leave a Reply