Press "Enter" to skip to content

Costin Mărculescu a murit. Actorul din Liceenii a fost găsit de polițiști în cadă

Actorul Costin Mărculescu a murit, fiind găsit în locuinţa sa de poliţişti, după ce s-a sesizat la 112 că acesta nu a mai răspuns la uşă sau la telefon.

Poliţia Capitalei a anunţat că în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui apel 112, în care se sesiza că un bărbat nu a mai răspuns la uşă sau la telefon, de mai mult timp, poliţişti de la Secţia 12 s-au deplasat la adresă pentru verificări, fiind solicitate şi echipaje din cadrul ISUBIF. În prezenţa unor martori s-a pătruns în locuinţă, unde a fost găsit decedat un bărbat.

Costin Mărculescu a murit. Cazul a fost preluat de Biroul Morți Suspecte

Cazul a fost preluat de Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, corpul neînsufleţit fiind ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit raportului preliminar de la INML, Costin Mărculescu a suferit un infarct cardio respirator acut.

costin mărculescu a murit actor liceeni
Sursa foto: Costin Mărculescu / Facebook

Costin Mărculescu a murit în cadă

Actorul nu mai fusese văzut de câteva zile, nu răspundea la telefon iar câinele său lătra insistent în locuinţă. Prietenii actorului au anunțat autoritățile după ce o vecină i-a anunţat că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8, şi a inundat mai multe apartamente.

Poliţiştii secţiei 12 au fost cei care au preluat apelul la 112 şi s-au deplasat la locuinţa actorului din sectorul 3. Acolo după ce au stat de vorbă cu vecinii au chemat în ajutor echipaje de la pompieri şi SMURD, potrivit Știrile Pro TV.

Temerile apropiaţilor că ceva rău s-a petrecut s-au adeverit: trupul neînsufleţit al lui Costin Mărculescu zăcea în baie.

Costin Mărculescu, actor în Liceeni

În 1986 a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie în regia lui Nicolae Corjos, „Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc.

Costin Mărculescu era plin de datorii și prietenul scandalurilor

Actorul avea datorii la întreținere de peste 12.000 de lei, afirmă jurnaliștii de la EVZ. Problemele financiare  au început să apară după ce Costin Mărculescu a fost nevoit să închidă agenția de fotomodele pe care o deținea.

„Mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas cu vreo sută de mii de euro, datorii. De 8 ani de zile, deși am apărut în peste 2500 de emisiuni, la toate televiziunile, mi-am dat seama că toată lumea s-a folosit de mine”, se plângea cu ceva vreme în urmă actorul.

Costin Marculescu ieșea în evidență și prin scandalurile publice pe care le-a avut de-a lungul anilor. acesta s-a certat în direct cu soția sa Ella Nae, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Nu puteam să dau în ea, că e soţia mea şi e femeie, o iubeam şi poate o mai iubesc. Niciodată n-am jignit-o, n-am dat în ea, n-am ridicat tonul la ea. Nu i-am dat bani, dar a avut toate uşile deschise din România datorită numelui meu. Am cheltuit 6-7 mii de euro cu ea în două luni: 2500 euro silicoanele, 1000 de euro acid hialurionic, 3-400 de euro în buze, dantură făcută la un prieten evreu. Ea nu a adus nici un ban în casă în ultimele 2-3 luni”, spunea atunci actorul.

Cum a devenit actor Costin Mărculescu

„Tata a fost sudor, mama lucra la poşta, nu aveam pile deloc. Dar domnului Dem Rădulescu i-au plăcut monologul şi povestirea pe care le pregătisem. A fost atât de impresionat de mine încât a râs. Să îl faci pe Dem Rădulescu să râdă e ceva. Şi, am aflat de la Horaţiu că m-a remarcat atunci şi i-a spus să vin peste doi ani. Şi, în 89, am intrat, al treilea din patru locuri”, povestea Costin Mărculescu, potrivit Capital.

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV „Misiune specială” și „Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985 în filmul regizoarei Cristiana Nicolae „Al patrulea gard lângă debarcader”.

costin mărculescu a murit actor liceeni 2
Sursa foto: Costin Mărculescu / Facebook

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în sute și sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreț. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate. A jucat împreună cu mai mulți actori că Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.

 

Dați de știre:

Be First to Comment

Leave a Reply