Press "Enter" to skip to content

Bank of Energy, primul serviciu de battery sharing din România

Compania CryptoDATA a lansat primul serviciu din România de “battery sharing” – Bank of Energy, prin care pune la dispoziția utilizatorilor de telefoane mobile o rețea de peste 250 de energomate cu baterii externe disponibile pentru închiriere.

Bank of Energy este un serviciu eco-friendly, lansat în România de compania CryptoDATA care pune la dispoziția utilizatorilor de dispozitive mobile o rețea de peste 250 de energomate cu baterii externe disponibile pentru închiriere.

Rețeaua de energomate Bank of Energy a fost amplasată în puncte strategice pe raza municipiului București cu scopul de oferi mobilitate utilizatorilor de dispozitive electronice smart.

Pentru a putea utiliza acest serviciu, locuitorii Capitalei trebuie să instaleze, în prealabil, aplicația Bank of Energy, disponibilă în Google Play și App Store. Atât energomatele, cât și bateriile externe dispun de un design elegant și atractiv în aceeași măsură, iar aplicația Bank of Energy este ușor de instalat și extrem de intuitivă.

Bateriile Bank of Energy sunt compatibile cu interfețe de tip Lightning, USB-C și Micro USB și pot încărca multiple dispozitive simultan. Mai multe informații despre acest serviciu sunt disponibile pe Bank of Energy. 

De asemenea, primul magazin fizic al companiei, CryptoDATA Concept Store, a fost inaugurat luna aceasta, în incinta centrului comercial Băneasa Shopping City, unde au fost prezentate dispozitivele criptate și securizate integral prin tehnologia Blockchain, smartphone-ul IMPulse K1  și laptopul BASM, dezvoltate integral în România.

Plătești 1 RON / oră (TVA inclus)

  • primele cinci minute sunt gratuite
  • poți inchiria doar o singură baterie externă
  • costul maxim pentru închiriere este de 48 RON
  • depozitul de 48 RON va fi blocat în contul tău până la returnarea bateriei
  • costul închirerii va fi dedus din depozitul de 48 RON
  • suma rămasă va fi restituită în contul tău
Dați de știre:

Be First to Comment

Leave a Reply